Конкурс короткої прози на участь в майстер-класі Андрія Куркова

В рамках культурного проекту Мистецький клуб “Обличчя” Фонд “Відкрий Україну” оголошує конкурс короткої прози серед прозаїків-початківців на участь в майстер-класі відомого українського письменника Андрія Куркова.

Для участі в майстер-класі молодим літераторам віком від 16 до 25 років потрібно відправити на електрону пошту info@openukraine.org новелу чи оповідання (до 5000 друкованих знаків) на тему ”Людина в сучасному світі”. Мова твору українська чи російська.
Переможці конкурсу отримають поради з написання та просування короткої прози від Андрія Куркова, представників видавництв та електронних ЗМІ. Майстер-клас відбудеться на початку грудня 2012 року в Києві.
Останній термін прийому текстів – 30 листопада 2012 року. Оголошення результатів конкурсу відбудеться 07 грудня 2012 року.
Мистецький клуб „Обличчя”, започаткований Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну», є майданчиком для спілкування та обміну досвідом із українськими та закордонними письменниками, музикантами, художниками, дизайнерами, режисерами, фотографами та іншими представниками культури.

За детальною інформацією можна звертатися до менеджера програми «Культурні горизонти» Ірини Дещиці електронною поштою id@openukraine.org або за телефонами: +380 44 220-18-40, +380 67 214-34-62.
 
 
ДОВІДКА:
Мистецький клуб „Обличчя” – це постійні відкриті зустрічі з українськими та закордонними письменниками, музикантами, художниками, дизайнерами, режисерами, фотографами та іншими представниками культури. Щомісяця будуть проводитися літературні читання, творчі зустрічі, майстер-класи, кінопокази, музичні вечори, виставки.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте