Головний троль України...


Чомусь перше місце у моєму особистому списку політичних тролів  зайняв Андрій Шевченко.
Раніше він класно грав у футбол, отримав Золотий мяч, у Мілан з'їздив… потім «Челсі»...
І ось він повернувся...
Після завершення спортивної кар'єри вирішив стати політиком...
Жаль...

22 коментарі

Сергій Янушевський
дебати в них такі, інтелектуальні...)))
Ендрю Станіславський
просто цікаво.для чого публікувати такі пости в блогах? просто я такого чомусь не розумію
Святослав Вишинський
Ви не знайомі з поняттям «blog» і його функціями?
Ендрю Станіславський
те, що це своєрідний онлайн-щоденник, я розумію.але, думав, для серйозних і змістовніших думок.
ще раз вибачте, якщо когось образив
Олег Герман
Я теж так думав, поки мені доступно не пояснили, що тут можна ділитися враженнями про вивіску над входом у магазин, бабцю, що нагрубила на вокзалі, запитати, що буде цікавого на вихідні тощо… Блогосфера ж…
Ендрю Станіславський
більше вже на форум тоді схоже, а не на блогосферу=)
Олег Герман
Це ні на що не схоже, якщо вже на те пішло… Серйозні дописи не мають такого успіху, як всяка маячня… Складається враженнь, що нинчє інтілєкт — ні крута…
Святослав Вишинський
За якими параметрами Ви вимірюєте «успіх» допису? Якщо пост Вам не подобається: залишайте негативну оцінку або ігноруйте. Останнє — найефективніший інструмент нівеляції. Однак персональний блог — це простір, де автор може писати те, що він вважає за потрібне. Якщо ж ідеться про зміну середньостатистичної якості дописів — слід виділяти кращі, позитивно їх оцінювати, коментувати і просто більше писати. Тоді поступово зміниться домінуючий у блогосфері контекст — просто декларувати його мало.
Олег Герман
Так то воно так, пане Вишинський, але трохи й не так...) «вкурсі» — досить обмежений ресурс і більшість учасників знайомі особисто. Багато хто залишає «плюсики» суто в знак дружньої підтримки чи ще з якихось розрахунків. Той, хто ставить «мінус» виглядає злим тролем)) От я, наприклад, звик оцінювати практично кожен пост, який читаю, але щоб не виглядати отим, кого згадав вище, ставлю й позитивні оцінки, бо з усіх і так вистачає моїх «жовчних» коментарів))
Валерій Пузік
а що є якась конкретна контентна політика на ВКУРСІ? а то я щось не вкурсі…
Святослав Вишинський
Політика мережі «ВКурсі» коротко відображена у Правилах мережі. Все інше — суб'єктивні думки. P.S. Практика показує, що чим більше критики — тим більше коментарів, а чим більше коментарів — тим більше переглядів, etc. Отже, розгортаючи критику, слід мати на увазі, що вона рекламує свій об'єкт.
Олег Герман
Не завжди кількість переростає в якість, що проілюстрували вибори по 201 територіальному округу… Ну, Ви розумієте, про що я?)
Валерій Пузік
стільки коментів мені здається через те, що пост потрапив у «Головне», що власне викликало хвилю не вдоволення…
адже це не новина і пост посередній…

Ендрю Станіславський
а мені здавалось, що у рубрику ,, головне,, потрапляють публікації з більш ніж 1000 переглядами і зовсім не залежать від к-сті коментарів.
Олег Герман
А ще одне зауваження, яке стосується порогу "+15"… Щоб його досягти, требе, щоб позитивно оцінили 15 чоловік, тих, хто недавно зареєструвався або 4 таких, як, припустимо, я зараз. Це теж не зовсім справедливо…
Святослав Вишинський
Читайте уважніше. Зауваження по рубриці «Головне» залишайте у блозі «Хто ВКурсі?»
Олег Герман
Вибачте, зовсім не помітив!..
Ендрю Станіславський
явне недопрацювання.в рубриці головне зачасто зявляються свіжонаписані публікації
Святослав Вишинський
«Сократ розважався тим, що ходив від одного визнаного мудреця до іншого, і доводив їх до сказу своїми бесідами. Він чіплявся до слів, підловлював на дрібних протиріччях, у своїй нахрапистій манері заявляв, що мудріший за всіх, бо ніхто нічого не знає, але йому, Сократу, принаймні вистачає мудрості це за собою визнати, — і насолоджувався загальним баттхертом. Його учні, тобто молоді люди із заможних родин, у яких було достатньо часу, аби подорожувати з ним, переймали його методи, верталися потім додому і виносили мозок своїм батькам. З рештою, афінянам терпець урвався, місцеві олігархи скооперувалися, звернулися до суду, аби той забанив троля на два метри під землю». (Дмитро Різниченко, «Трагічна історія найвідомішого троля», 30 квітня 2013)
Валерій Пузік
особливо добре Дмитро Різниченко виклався о останніх двох реченнях.
Святослав Вишинський
Як щойно прокоментував у «Facebook» Михайло Шморгун: «Маєвтика київських філософів втикалась в проблему смерті, а маєвтика сторожинецьких політологів найчастіше приводить до проблеми грошей, точніше їх відсутності. Рєзнічєнко красиво написав, тут питань нема. Але ми живемо в реальності де тролі це нерозумна більшість, яка скоріше забанить любий прояв здорового глузду, ніж почне до нього прислухатися. І взагалі — »боятися бана, в інформаційний простір не ходити"..."
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте