Не лякайтесь - це не кінець

Цієї п'ятниці, о 17:00 у приміщенні соціально-культурного простору «Гніздо», що знаходиться по вул. Проскурівського підпілля, 77, в Хмельницькому відбудеться відкриття виставки фотографічних та колажних робіт Максима Болячка під назвою «КНЦ СВТ».
Максим – незалежний громадський журналіст, активіст, художник. Хмельничанин зображує і критикує соціальну дійсність міста та країни.
Загалом публікується в мережі інтернет та має ряд статей, опублікованих на сторінках хмельницьких газет. В форматі виставки заявляє про себе вперше.
В рамках соц-культурного простору «Гніздо» виставка приурочена до суспільного епатажу катастроф, зокрема кінця світу, та намагається звернутися до питання актуальності сучасних суспільних, політ-економічних відносин, в яких можливо, а може й необхідно повсякчасне культивування теми раптової масової загибелі, кінця цивілізації, межі людства тощо.
Фотовиставка Максима Болячка — це підбірка соціально-критичних, інколи активістських, звичайно суб'єктивних візуальних висловлювань про сучасну суспільну структуру, адресованих функціонерам цієї структури — нам із вами.

Це миттєва візуальна критика ідеології пострадянських державних апаратів: патріотичного, елітистського пафосу держслужбовців, прагматичної базарної риторики посадовців, безкомпромісного релігійного куражу очільників конфесій.
Це чуттєва рефлексія на соціальну гойдалку, що багатьох присипляє й захитує, лишаючи без права і можливості, а інших наділяє владою продавати на неї квитки.
Більшість візій розроблялись як провокативна актуалізація певної суспільної проблеми, зазвичай адресувалися інтернет-глядачеві.
Відкриття виставки супроводжуватиметься переглядом репортажних відеоробіт Максима.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте