Хрін вам, а не кінець світу або 1 января юбилей у Конец Светы!

Все таки збулось. Хто б міг подумати. Та ні хто і не думав, що кінець світу настане, то так, аби поговорити і зайвий раз гехнути-гульнути. Цілком згоден із думкою Михайла Шморгуна: «Не скажу, що абсолютно всім було страшно в «судний день», але ризикну припустити, що якби до розкрутки цього страшидла взялися б професійні піарники та телебачення, то «широкі верстви» обісрались би від страху».
«Хрін вам, а не кінець світу» — пишуть на таких штуках (як на фото внизу) і пропонують його всього за 4:50. :)

Рекламщики спекулюють данною темою. AVON: «Конец света надо встретить достойно и красиво».

А чому би й ні? Вірусна реклама. Фотки бордів облетіли майже всі міста країн СНГ (о, слава соціальним сіткам за сервіси посту-перепосту).

 




Словом «БРЄД» тут не обійтися.
 А ось Ігорь Сєров для видання www.segodnya.ua підготував шикарний матеріал про Світлану Конець (в паспорті Светлана Конец, в житті просто Свєта, КОНЕЦ СВЕТА).
«О конце света 21 декабря Света Конец говорит, что до Полтавы, по ее прогнозам, он не доберется: «Может, где-то на планете и будут катаклизмы, но не у нас. Так и напишите, что Полтава и Света Конец не боятся этого. А 21 декабря, в пятницу, буду на работе, это хороший базарный день, я продаю на рынке махровые полотенца с вышивкой для бани и кухни. Кстати, люди ждали конца света в 2000 году, вот тогда опасения были, но ничего же не произошло! Знаю, что некоторые, конечно, готовятся, запасаются спичками, а потом, наверное, не будут знать, куда девать их. В бункере оставят...». А еще Светлана Конец рассказала, что 1 января ей исполнится 65 лет: «Будет юбилей у Конец Светы!»».

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте