X-Files: Макс Кідрук. "Твердиня"



Минулого року: «У мережі „Книгарні Є“ „Бот“ зайняв другу позицію рейтингу, а щодо „Твердині“ я розраховую на перше місце. До речі, інтрига нового роману зав'язується довкола пошуків загубленого у джунглях міста древнього народу… Частина друга про політику та екологію духовного» — сказав в одному інтерв'ю Максим Кідрук. 

В січні під час презентації «Бота» в Рівному Макс Кідрук уперше публічно представив одну з ілюстрацій до свого нового трилера «Твердиня», вихід якого запланований на вересень 2013-го.



23 квітня.  «Твердиня» на фінішній прямій.
«Позавчора встановив новий власний рекорд по кількості „чистого“ тексту написаного за день — 3000 слів (попередній був 2800). З 9:30 до 22:00, дві невеликі перерви і один похід у супермаркет за припасами. Якби не виглядав у вікно, реально думав би, що сиджу в Перу… глибоко-глибоко в джунглях...» — Макс Кідрук.



_____________________________________
Один з етапів роботи над «Твердинею».
На малюнках зображена гігантська золота плита з барельєфом інкського бога Віракоча: screen-shot базової 3D-моделі у системі «КОМПАС-3D», а також фотореалістичні зображення, звізуалізовані в «Artisan Rendering». Час на розробку 3D-моделі — 3 дні, візуалізація — півдня.

ПРИМІТКА 1.
Віракоча — божество, що в міфології більшості народів доколумбової Америки (інків зокрема) вважалось творцем світу. Віракоча створив землю, сонце, місяць і зорі, запустив час і приніс людям цивілізацію. Існують твердження, що Віракочу-творця інки зображали у вигляді білого бородатого чоловіка, це при тому, що в середині XIV століття до найближчого білого від Анд було приблизно 14000 км, а борода не росте у жодного з корінних народів Латинської Америки.

ПРИМІТКА 2.
Просто для інформації: золота плита вигадана, в реальності нічого подібного не існує.




1 коментар

Валерій Пузік
УРИВОК З «ТВЕРДИНІ» за посиланням vk.com/max_kidruk_writer?w=wall-45909642_288
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте