короткометражка "ПЕРЕМИР'Я"

«Перемир’я з 15 лютого і розрядка напруги на Донбасі»
Перші дні перемир’я у лютому в Пісках Донецької області.
ДУК поніс перші втрати - двоє двохсотих та п’ятеро поранених. Дійсність, яка вкладається у слово "перемир’я", не являється нею.

Короткометражний фільм знятий на камеру gopro.
музика Сайнер
відео Далі
монтаж Фінчер 

 

 

Вконтексті історії: 

Лідери країн «нормандської четвірки» в декларації, ухваленій після 14-годинних переговорів у Мінську, погодили декларацію, в якій зобов’язались поважати суверенітет та територіальну цілісність України і домовились проводити регулярні зустрічі для того, аби впевнитись, що мінські мирні домовленості виконуються на практиці після п’яти місяців їхнього саботажу озброєними сепаратистами на Донбасі.

Переговори між керівниками України, Німеччини, Франції і Росії, Петром Порошенком, Ангелою Меркель, Франсуа Олландом та Володимиром Путіним, тривали з 19:00 години 11 лютого до 9-ї години ранку 12 лютого то виключно в лідерському форматі, то із залученням членів делегацій, серед яких були глави дипломатій чотирьох країн.

Найголовнішим результатом зустрічі є домовленість про припинення вогню із 00 годин 15 лютого, про що, як сказав Порошенко, домовилась тристороння Контактна група, яка засідала в Мінську паралельно. І до якої входять Україна, Росія, ОБСЄ за участі представників сепаратистів.



0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте