Виставка "Примарна зона" в галереї Дзига

В галереї “Дзига” у Львові відкриється виставка “Примарна зона”, яка розповість про бойові будні бійців 5 батальйону Добровольчого українського корпусу (ДУК ПС) в першій половині 2015 року. 
Примарна зона, виставка Валерія Пузіка

“Примарна зона” — це своєрідний груповий щоденник, фіксація дійсності будь-якими можливими способами (текстом, малюнком, графікою та відео). 
Хотілося будь-яким способом зафіксувати все, що відбувалось навколо. Текстом, живописом, графікою, фотографією та відео — усіма можливими способами. Виставка — всього лише маленька частина всього, що з нами відбулося за швидкоплинні й насичені подіями перші сім місяців 2015 року. -

Що буде на виставці?
1. ПРИМАРНА ЗОНА (цикл фотокарток з текстом) Чорно-білі світлини буднів хлопців з Добровольчого Українського Корпусу ПС. Щоденник (якщо так можна назвати) де світлини межують з текстом, текст з графікою та малюнком. 

Буксир, Примарна Зона, Валерій Пузік

Танк Міша на прогулянці, Примарна зона, Валерій ПУзік

2. цикл ДОНБАС (графіка, живопис)
Більшість з представлених робіт намальовані в районі ДАПу (Водяне, Опитне, окопи поблизу Авдіївки Донецької області) та на базі 5 окремого батальйону Добровольчого українського корпусу в першій половині 2015 року. Малювались переважно підручними засобами (кава, дитячі фломастери, фарба, морилка, автомобільні фарби, тощо)

3. ВІДЕО
відео “Шахта” (фрагментлист)
Робочі матеріали документального фільму «Шахта». Події розгортаються в околицях Авдіївки та Опитного. Шахта Бутовка крайній рубіж позицій — метрів за 500 можна угледіти позиції ворога. Фільм про артилеристів Добровольчого українського корпусу.

відео “Широкіно”
Один день комбата з позивним Червень. Відео зняте на телефон командиром 8-роти ДУК.


— Тексти, які будуть представлені на виставці, це щоденникові записи бійців, розповіді про них та історії записані з їхніх слів. 

Всього в експозиції близько сотні фотокарток, десятки текстів, живопис та графіка. 

Галерея “Дзига”, Львів, Вірменська 5. 
Відкриття 23 лютого о 17.00.

примарна зона, валерій пузік 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте